O nama

Što je Fizijatar.hr?

Fizijatar.hr je web stranica nastala na inicijativu dr. Ivana Galića, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije s ciljem pružanja  stručno i znanstveno utemeljenih informacije o zdravlju i bolestima mišićno-koštanog sustava na način koji je razumljiv svima. 

Naša misija

Razumijem koliki utjecaj bolna stanja mišićno-koštanog sustava mogu imati na Vašu svakodnevnicu, stoga je moja misija opskrbiti Vas znanjem i resursima potrebnima za donošenje informiranih odluka o vašem zdravlju.

Vjerujem da je znanje ključ za preuzimanje kontrole nad zdravljem mišićno-koštanog sustava i život bez bolova.

Pažljivo napisani članci koji obuhvaćaju širok raspon mišićno-koštanih stanja, uključujući bolove u zglobovima, artritis, probleme s leđima i vratom, sportske ozljede i još mnogo toga.

Bez obzira tražite li informacije o prevenciji, opcijama liječenja ili tehnikama samopomoći, sve to ćete pronaći ovdje.

4 razloga zašto odabrati Fizijatar.hr

Stručnost: kao specijalist fizijatar svakodnevno radim s pacijentima koji imaju mišićno-koštane tegobe. Na temelju iskustva i neprekidnog učenja donosim pouzdane i temeljene informacije kojima možete vjerovati.

Korisničko iskustvo: Vjerujem da pristupanje zdravstvenim informacijama treba biti jednostavno i intuitivno. Web stranica osmišljena je s naglaskom na korisničkom iskustvu, osiguravajući da brzo i učinkovito pronađete tražene informacije.

Redovite nadogradnje: Moja posvećenost pružanju najsvježijih informacija znači da kontinuirano ažuriramo naš sadržaj kako bi odražavao najnovije razvoje u području. Možete se pouzdati da ćete uvijek pronaći najnovije informacije na našoj web stranici.

Interakcija: posljednje, ali gotovo najbitnije. Korisnici mogu postaviti pitanje izravno liječniku, fizijatru, o svojim tegobama vezanim za mišićno-koštani sustav.

Osnivač i autor

Hvala Vam što ste odabrali Fizijatar.hr. Radujem se što ćemo zajedno krenuti na ovu avanturu i veselim se tome da Vam pomognemo na putu prema zdravijem i bezbolnijem životu.

dr. Ivan Galić

specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, FEBPRM