Uvjeti korištenja

Dobrodošli na našu stranicu – Fizijatar.hr. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja prije korištenja naše web stranice.

  1. Prihvaćanje uvjeta: Korištenjem našeg medicinskog bloga potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili sve uvjete i odredbe navedene u ovom dokumentu. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, nemojte koristiti našu web stranicu.

  2. Svrha informacija: Informacije i savjeti dostupni na ovom blogu pružaju se samo u informativne svrhe i ne zamjenjuju medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje koje bi trebao pružiti kvalificirani zdravstveni stručnjak. Uvijek se savjetujte sa svojim liječnikom ili drugim kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom za sve specifične medicinske probleme ili stanja.

  3. Točnost informacija: Iako se autor trudi pružiti točne i ažurirane informacije, ne možemo garantirati potpunost ili točnost sadržaja na blogu. Korištenje informacija s ove web stranice odvija se na vlastitu odgovornost korisnika.

  4. Odgovornost: Autori, urednici i administratori ovog bloga ne snose odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija s naše web stranice.

  5. Poveznice na druge web stranice: Naš blog može sadržavati poveznice na druge web stranice ili resurse trećih strana koje nisu pod našom kontrolom. Ne snosimo odgovornost za sadržaj, točnost ili politike privatnosti tih web stranica.

  6. Autorska prava: Svi tekstovi, grafike, fotografije i ostali sadržaji na ovom blogu zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Nije dopušteno kopiranje, distribuiranje ili bilo kakva druga uporaba sadržaja bez prethodnog pisanog odobrenja autora.

  7. Promjene uvjeta: Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena stupit će na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj web stranici.

  8. Pravna obavijest: Informacije i materijali na ovom blogu ne namijenjeni su korištenju u zemljama ili jurisdikcijama gdje bi takvo korištenje bilo suprotno lokalnim zakonima ili regulativama.

  9. Kontakt: Za pitanja ili primjedbe vezane uz ove uvjete korištenja, kontaktirajte nas putem naše kontakt stranice.

Korištenjem stranice Fizijatar.hr potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uvjete korištenja te se obvezujete da ćete se pridržavati istih. Hvala vam što posjećujete našu web stranicu i koristite naše resurse.